“Reutum uit was inderdaad onze slechtste wedstrijd van het seizoen”

Reutum uit, de tegenstander van morgen wordt door kenners bestempeld als de slechtste wedstrijd van het seizoen, ‘een vrij kansloze nederlaag’ stond er in het verslag van 18 november. Wat zal er anders moeten zondag? Topscorer Wouter Horstink: ”Reutum uit was inderdaad onze slechtste wedstrijd van het seizoen. De keren dat ik met WVV tegen Reutum heb gespeeld hebben we het elke wedstrijd nog  lastig gehad, we moeten durven te voetballen. We hebben tegen Twenthe Goor met vlagen laten zien dat we gewoon goed kunnen combineren, hier moeten we mee verder. Tegen Diepenheim voor de Tukkercup afgelopen dinsdag was een matige wedstrijd waarin we zelfs twee penalty’s tegen krijgen en dan wordt het uiteindelijk 3-3. Hier hebben we niet te lang bij stil gestaan, de focus ligt op zondag, Reutum thuis. Het zou mooi zijn om de goede start van de tweede seizoenshelft door te zetten!”
 

WVV’34 heeft in Reutum een vrij kansloze nederlaag geleden, het werd 3-1 voor de ploeg heren in het geel en blauw. Het was een middag om snel te vergeten. WVV zat geen moment in de wedstrijd en het was Reutum dat vandaag de dienst uitmaakte. Het enige lichtpunt was het debuut van jeugdspeler Valentijn Rupert. Hij kwam in de 53e samen met Randy Smit binnen de lijnen.

WVV heeft een nagenoeg fitte selectie, de aftrap op het sportpark Rupertserve is om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder de leiding van de heer H. Hofman, grensrechter van Wegdamse zijde is Mark Escher.


Het lichtpuntje in Reutum