Rotink Mechanisatie wint op de zaterdagavond het BedrijvenVolleybal Toernooi 2016!

Ook op de tweede avond van het Cupido Bedrijven Volleybal Toernooi werd er door alle deelnemende teams zeer fanatiek gespeeld. Jong en oud deden mee aan het toernooi en zowel volleyballers als niet-volleyballers. In totaal waren er dertien teams aanwezig en met de supporters, coaches en toeschouwers was Sporthal de Marke ook op deze avond wederom goed gevuld. Ook waren er dit jaar voor het eerst een aantal vriendenteams aanwezig. Na de poulewedstrijden waren er de kruisfinales, gevolgd door de halve finale en de finale. In de finales speelde het jeugdige Beuving Bestrating tegen Rupert Accountancy om de 3e en de 4e plaats en Rotink Mechanisatie tegen Rob Pierik Timmerwerken om de 1e en de 2e plaats. Beuving Bestrating wist met een mooie pot volleybal helaas (net) niet van Rupert Accountancy te winnen in de finale. Rotink Mechahisatie won in de spannende finale wel van Rob Pierik Timmerwerken, zodat de eindstand is geworden:

  1. Rotink Mechanisatie
  2. Rob Pierik Timmerwerken 
  3. Rupert Accountancy

Na de wedstrijden was het nog tot in de kleine uurtjes gezellig in Deb’s Sportcafe.

Volleybalvereniging Cupido bedankt alle deelnemers aan het toernooi voor hun sportiviteit en uiteraard is er ook een bedankje voor alle vrijwilligers, de organistatie, scheidsrechters, sponsoren en Deb’s Sportcafe.

Volgend jaar wordt het bedrijventoernooi wederom georganiseerd in het laatste weekend van januari. Leuk om mee te doen, maar aan het einde van dit jaar zult u allen daar wederom over geïnformeerd worden. 

Rupert Accountancy

Vriendenteam Osaka bv tegen Rotink Mechanisatie

Ook Wegdamnieuws was van de partij