Roy Workel jaar langer hoofdtrainer bij W.V.V.’34

Roy Workel is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij W.V.V.’34!

Roy is momenteel bezig aan zijn derde jaar als trainer bij het eerste elftal. Het eerste seizoen werd afgesloten met een promotie vanuit de vierde klasse B naar de derde klasse A. Het 2e seizoen met Roy als trainer is afgerond met het behalen van een mooie zevende plek in de derde klasse A. Op dit moment staat W.V.V.'34 1 ook op een zevende plaats in de competitie in de derde klasse. 

Op 6-jarige leeftijd is Roy al begonnen met voetballen bij W.V.V.'34, hij doorliep hier alle jeugdelftallen en speelde op jonge leeftijd, gedurende 17 seizoenen, in het eerste elftal. Helaas moest Roy destijds door een een zware knieblessure stoppen met voetballen. 

Roy is zijn trainerscarriere begonnen bij HSC, hij trainde daar de jeugdelftallen. Hij was trainer bij de B1 in de derde divisie en werd kampioen met de A1. Hij behaalde zijn UEFA-B terwijl hij assistent-trainer bij het eerste elftal van HSC was. Op dit moment is Roy bezig met de Masterclass trainer/coach 2019-2020 om zichzelf nog verder te ontwikkelen en dieper in te gaan op verschillende speelwijzen en te leren van de keuzes die andere trainers hierin maken. 

Reactie van Roy op het bijtekenen bij W.V.V.'34:
"Ik ben blij dat ik nog een jaar heb bijgetekend. Het is een mooie club. De groep is leergierig en er zit nog veel rek in". 

(bron: www.wvv34.nl)