Seizoen W.V.V.’34 na nederlaag uit als een nachtkaars

W.V.V.’34 was vanmiddag niet goed genoeg tegen het feller spelende Avanti Wilskracht en ging met 3-1 de bietenbrug op in Glanerbrug. De thuisploeg, dat komend seizoen naar de zaterdag gaat was simpelweg beter vandaag.
De Hengeveldenaren waren beducht op de omschakeling van Avanti en nam een enigszins afwachtende houding aan. Opwachten rond de middellijn en druk op de bal na het inspelen.

In de 17 minuut was het Wouter Horstink die de wedstrijd openbrak na een fraaie actie en assist van Lars Aarnink. Kort daarvoor werd Randy Smit nog getorpedeerd waarbij de scheidsrechter vriend en vijand verbaasde door geen kaart te trekken.
Kevin Smit daarentegen redde na een slippertje van Martijn Baas waardoor de Wegdamse doelverdediger in een één op één situatie belandde.

Een nieuwe inschattingsfout, deze keer van Remi Leferink leidde tot de gelijkmaker, hij miste de bal met het hoofd en keeper Kevin kwam te laat. Aanvaller Carlos Scholtens lobde de bal onder de lat; 1-1 in de 28e minuut, een keurig doelpunt.

Tweede helft
Na een gelijkopgaande periode zag je de 2-1 een beetje aankomen. In de 57e minuut was het op nieuw de Glanerbrugse aanvaller Carlos Scholtens. Een voorzet vanaf rechts werd koelbloedig binnen gewerkt. W.V.V.’34 moest uit een ander vaatje gaan tappen, de tactiek ging om naar hoog druk zetten om de gelijkmaker te forceren.

In de 63e minuut leek het doek gevallen voor de Hengeveldse ploeg. De 3-1 viel uit een hoekschop en de tussenstand bij concurrent MVV’29 was op dat moment 2-0 voor het team uit Mariaparochie. In de slotfase speelde W.V..V’34 va banque maar er werd niet bijster veel meer gecreëerd. Ook de drie maanden uitgeschakelde en ingevallen Gijs Pierik kon daar geen verandering in brengen.

Door de nederlaag geen nacompetitie voor promotie, de blik kan op volgend seizoen.

Opstelling W.V.V.’34: Kevin Smit-Martijn Baas (63 Gijs Brummelhuis)-Bas Assink (71 Dani Morsink)-Remi Leferink-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Stan Aarnink (76 Mahmoud Jaafil)-Wouter Horstink (63 Barten Tijhof)-Lars Aarnink (76 Gijs Pierik)-Thomas Wegdam-Randy Smit