‘Sint’ helpt W.V.V.’34 in het zadel

RSC-WVV34 was een zeer matige wedstrijd. Op een slecht veld speelde de keeper van de gastheren voor Sinterklaas. Dat resulteerde in een 2-1 overwinning voor de groen gelen.
De 0-1 was van Remi Leferink: ”De bal werd hoog ingebracht en ik kon er net met m’n kruin bij”, aldus de centrale verdediger zelf.
De gelijkmaker viel in de 36e minuut. Bij een vrije trap van RSC halverwege de helft van WVV, gleed de Wegdamse keeper een beetje uit en bleef staan waarna de spits de bal vrij in kon koppen.

Sinterklaas
De 1-2: Een voorzet van Randy Smit belandde in de handen van de onfortuinlijke doelman van RSC. Die had volgens de aanwezigen de bal al vast maar liet hem vervolgens op onverklaarbare wijze toch weer los. De man in vorm pakte het Sinterklaascadeautje uit: Lars Aarnink was er als de kippen bij en maakte zo weer een belangrijke en winnende treffer.

 

Matchwinnaar Lars Aarnink symboliseert de strijdlust van W.V.V.'34

Wedstrijdverloop
Na de snelle openingstreffer van Remi Leferink bleek al snel dat goed en verzorgd voetbal niet mogelijk was op deze ‘grasmat’. Beide teams kozen dan ook wijselijk voor de lange bal om het de tegenstander in de omschakeling niet te gemakkelijk te maken. Het werd zo’n wedstrijd van inpakken en wegwezen en als dat ook nog eens drie punten oplevert: Prima!

Remi Leferink:
“We wisten van tevoren dat het een moeilijk potje zou gaan worden, in verband met het slechte veld. We hebben geprobeerd er het beste van te maken. Het was een wedstrijd van weinig kansen, totdat zij alles op alles zetten. Toen hadden we de wedstrijd op slot moeten gooien.”

WVV stijgt hiermee naar plek 2. Komende zondag komt MVV’29 uit Mariaparochie naar Hengevelde dat op plek 9 staat.

Ook Wouter Horstink schuwt de strijd niet