Uitnodiging W.V.V.’34 ‘aftrap-bijeenkomst’ voor leiders en (keepers)trainers jeugd onderbouw

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, willen wij als commissie voetbaltechnische zaken (VTZ) van de jeugd onderbouw op vrijdag 27 augustus a.s. een zogenaamde ‘aftrap-bijeenkomst’ houden voor de leiders en (keepers)trainers van de jeugd onderbouw (teams JO7 tot en met JO13).

Voor de start van de eerste wedstrijden, willen we de leiders en trainers in deze bijeenkomst graag bijpraten over onze doelstellingen, ontwikkelingen en spelregels, gemaakte keuzes, het coachen van teams, de ontvangst van tegenstanders etc. En uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Naast het delen van informatie, hopen we met het organiseren van deze bijeenkomst ook een onderlinge samenwerking te laten ontstaan, waardoor we elkaar ook makkelijk(er) zouden kunnen vinden, als we elkaar nodig mochten hebben.

De commissie kleding & materialen zorgt er overigens ook voor dat voor elk jeugdteam die avond de gebruikelijke materialen (zoals de tas met shirts, ballen, waterzakken etc.) klaar liggen en  meegenomen kunnen worden, zodat jullie de volgende dag goed voorbereid zouden kunnen starten met eventuele oefenwedstrijden van het team.

We zien jullie daarom graag a.s. vrijdag, vanaf 19.30 uur start de koffie klaar, om 19.45 uur willen we graag beginnen. En uiteraard sluiten we gezellig af…
Graag tot vrijdag!

Commissie VTZ jeugd onderbouw

(Bron: www.wvv34.nl)