Titanenstrijd om plek 1 in sporthal de Marke: ‘100% strijden voor de winst!’

WHC staat bovenaan, maar de tegenstander van vanavond om 19.30 in sporthal de Marke heeft eveneens beide wedstrijden gewonnen dit seizoen! De laatste thuiswedstrijd tegen Pacelli, uit het Gelderse Zieuwent stamt van 17 december 2022. Een speciaal tintje; Het is de club van oud trainer Herman Keppels. (Zie rechts op de  foto)

Lastig
De redactie van Wegdamnieuws heeft gezocht naar een competitie overwinning tegen deze ‘angstgegner’, niet gevonden. Ook afgelopen seizoen twee nederlagen. Na een ruststand van 12-17 ging de Wegdamse Handbal Club in eigen huis met ruime cijfers ten onder: 23-32.

Hoe is de sfeer binnen de groep nu jullie bovenaan staan?
Debbie Huisstede: “Als team het seizoen beginnen als medekoploper voelt natuurlijk erg goed, hier zijn we ook trots op! Maar dat zegt nog niets over vanavond: Pacelli is altijd een pittige ploeg om tegen te spelen, met een snel en vergelijkbaar spel als ons. De laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen hebben we 20-24 verloren, de winst hebben we toen met name in de 2e helft laten liggen”.

Het kan wel
“Tussen de seizoenen door hebben wij nog een bekerwedstrijd en een  oefenwedstrijd tegen Pacelli gespeeld. Deze hebben we in tegenstelling van de laatste seizoens wedstrijd uiteindelijk allemaal gewonnen.

Het wordt zaterdag waarschijnlijk hard werken, maar als team gaan we 100% strijden voor de winst! We zijn compleet dus op volle sterkte!

PS
Leuk om te weten! Op onze insta en Facebook pagina is een heel mooi overzicht te vinden van al onze thuiswedstrijden dit seizoen!”

De stand: