Tonnie na 3 jaar blessureleed weer trefzeker!

Tonnie Hartgerink heeft afgelopen zondag na een afwezigheid van 3 jaar, weer een goaltje mee gepikt.Hij deed dit in de wedstrijd tegen Diepenheim. Deze werd door zijn elftal WVV 5 gewonnen met 3-0. Daarmee droeg “Teuntje” dus zijn steentje bij aan de overwinning. De andere doelpuntenmakers waren, Marcel Nijhuis en Joris Roelink

Ruud Pierik was met zijn 4 treffers goud waard voor zijn WVV 9. Het 9e won met 8-1 van de Witkampers uit Laren. Ook Ard ten Heggeler wist het doel weer te vinden en scoorde 2x.

Rolf Kuipers, Coen Velthuis scoorden beiden 1x.

Bij het 1e elftal werd een magere maar zeer belangrijke overwinning geboekt. Jos ter Huurne maakte de aansluitingstreffer, waarna Wouter Horstink de eindstand op 2-1 wist te brengen.

WVV 8 behaalde een overwinning op GSV. Leon Blokhorst, Bas Screever en Jorg Jannink wisten te scoren.De week ervoor moesten zij een wedstrijd inhalen en ze hadden door het te late inleveren nog een wedstrijd te goed qua doelpuntenmakers.David Spekreijse, Mike Wolterinck, en Jeroen Busscher scoorden in deze wedstrijden.

Michel Hoestee, Robert Schonenborg, en natuurlijk wie anders dan “Berrytelli” 2x ( tegen zijn oude club vv Rietmolen waar hij vele wedstrijden in het eerste elftal speelde) waren afgelopen weekend de doelpuntenmakers bij ons 7e elftal.

Hieronder de stand tot nu toe: