Trainer Workel boekt succes in eerste officiële wedstrijd

De kersverse trainer van WVV 1 wist zijn eerste officiële wedstrijd, in het bekertoernooi  tegen Vios Beltrum thuis met 3-2 te winnen, Hamoudi Jaafil 2x en Wouter Horstink. De Gelders tegenstander speelde compact met veel mensen achter de bal, wordt dit het scenario voor komend seizoen?  WVV’34 speelde in de openingsfase in een te laag tempo waardoor de tegenstander amper in de problemen kwam. Bij een van de spaarzame mogelijkheden in de eerste helft was het Lars Aarnink in de 36e minuut die Wouter Horstink bediende, deze  schoot van dichtbij raak, hetgeen  tevens de ruststand was. Na de thee was het de uitstekend spelende Hamoudi Jaafil die op aangeven van Bas Assink fraai de 2-0 binnen schoot. De wedstrijd leek gespeeld:

Niets bleek minder waar. Een vrije trap van een meter of 30 was de aansluitingstreffer. Even later werd een nieuwe vrije bal hoog in het 16 metergebied geschoten die bij toeval goed viel en de 2-2 stond op het scorebord. In de extra tijd was het Mahmoud Jaafil die op randje 16 zijn broer Hamoudi bereikte en deze bekroonde zijn goede spel met een prachtige goal.