Trainingsmodule voor meiden

TRAININGSMODULE VOOR MEIDEN BIJ RIGTERSBLEEK
Het voetbalseizoen gaat binnenkort weer van start en in september gaat ook de Meidenvoetbalschool Twente weer starten met een trainingsmodule op de velden van v.v. Rigtersbleek. Het is inmiddels de vijfde keer dat deze module wordt aangeboden in Enschede en kan er dus gesproken worden van een groot succes! De deelneemsters zijn keer op keer zeer enthousiast over het trainingsaanbod en ook de trainers zien na elke module mooie resultaten bij de voetbalsters.

Joost du Gardijn: “In de nieuwe trainingsmodule zullen we de meiden in een prettige leeromgeving op het mooie hoofdveld van onze gastheer v.v. Rigtersbleek wederom leuke en uitdagende trainingen gaan aanbieden. Hiermee zullen we het niveau van de meiden gaan verbeteren.”

De Najaarsmodule bij Rigtersbleek gaat van start op vrijdag 22 september. Er worden in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 17.45 tot 19.00 uur onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en -trainsters. Eén van de trainster is oud-speelster van FC Twente Vrouwen, Larissa Wigger.

Larissa: “Ik heb de deelneemsters van de voorgaande modules zichtbaar beter zien worden in balbehandeling en passeren."

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in het nieuwe seizoen om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld te werken aan je balbeheersing en techniek? Bezoek dan onze website voor meer informatie en om je aan te melden!

Joost du Gardijn
joost@meidenvoetbalschooltwente.nl
06 – 22748605