Très Chic Hengevelde Open 2024 succesvol: 230 deelnemers

Foto: Inge Rupert

Met liefst 230 deelnemers in 14 categorieën was deze editie van het Très Chic Hengevelde open dubbeltoernooi opnieuw zeer succesvol! Ook dit jaar was de belangstelling vanaf de opening van inschrijving zeer groot. Vanaf zaterdag 6 juli was het dan ook druk op de drie banen van tennispark ’t Root. Tijdens dit voorweekend en de doordeweekse dagen stonden alle poulewedstrijden op het programma. Het weer zat zeker niet altijd mee; soms viel er zoveel regen dat de wedstrijd moest worden verzet , of zelfs uitgeweken moest worden naar de beschikbare banen van buurtverenigingen. Ook de wedstrijden van Nederlands Elftal zorgden voor wat uitdagingen in de wedstrijdplanning. Maar de toernooicommissie wist het toch allemaal goed weg te plannen. Zij werden door diverse mensen bedankt, onder andere met een borrel uit Goor en Enter.

Op zaterdag 13 juli nam de spanning toe, want de halve finales op deze dag waren stuk voor stuk zeer spannend. Einde middag stond de halve finale van de heren dubbel 3 op de planning. Een van hen, Marijn Binnekamp, is tevens de tennisleraar bij de Wegdamse TC. Het was daarom voor velen super om deze wedstrijd te kijken. Na weer een gezellige avond waren finalisten op zondag weer fris en fruitig voor hun laatste partij. In alle categorieën was de spanning om te snijden en werden er sportieve hoogtepunten beleefd.

Rond 17 uur waren alle winnaars bekend, waaronder natuurlijk ook weer enkele Hengeveldse,  van het Très Chic Hengevelde Open 2024. Hieronder hun namen. Klik hier voor alle uitslagen op toernooi.nl

De toernooicommissie dankt alle vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk deelnemers voor weer een prachtig toernooi. Op naar volgend jaar! Klik HIER voor de foto’s van de finaledag. Traditiegetrouw gemaakt door Inge Rupert. Bedankt!