Uitreiking Gouden schoffel aan Jan Lansink

Tijdens de W.V.V.’34 Gala-avond werd Jan Lansink verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Vanwege ziekte kon Jan deze avond helaas niet aanwezig zijn. Daarom werd hij afgelopen week alsnog in het zonnetje gezet.
Voorzitter Maurice Workel reikte de W.V.V.’34 Gouden Schoffel aan Jan Lansink uit. Een welverdiende prijs voor Jan die vele uren op ons sportpark te vinden is en er samen met vele andere vrijwilligers voor zorgt dat de tuin om de kantine en het sportpark er altijd weer prachtig verzorgd bij ligt. Jan is een van de stille krachten van W.V.V.’34. Lang niet iedereen ziet wat hij doet, maar wat zijn we blij met zijn inzet!
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk van Jan Lansink voor W.V.V.’34? Houd dan deze website komende week in de gaten voor een leuk interview hierover met onze Vrijwilliger van het Jaar.
Jan, namens het bestuur, sponsoren, leden en vrijwilligers van W.V.V.’34 nogmaals hartelijk dank voor je tomeloze inzet voor onze vereniging en van harte proficiat met deze welverdiende prijs!

(bron: www.wvv34.nl)