Vanaf 1 september ook op de dinsdagavond looptraining

Heerlijke vakantie gehad? Dan is het nu weer tijd om naast je werk óók de sport weer op te pakken. Wij, de trainers van Beweegpunt Hof van Twente (BHvT) zijn al druk bezig geweest met het opzetten van leuke en zeer afwisselende looptrainingen. Dit zijn trainingen op verschillende niveaus. Iedereen die vijf kilometer kan lopen, kan meedoen.

Dus laat je niet weerhouden om naar ons toe te komen, omdat je denkt dat je misschien wat “minder goed bent”, of omdat je misschien bang bent wel de “langzaamste” van de groep te zijn. Bij de BHvT kan namelijk iedereen op zijn eigen niveau trainen.

En het mooie is dat er vanaf 1 september ook op de dinsdagavond getraind kan worden. Er kan dan op de volgende dagen en tijdstippen getraind worden:

dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur,

woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur,

en de zaterdagochtend van 8.45 tot 10.00 uur.

Wat kun je verwachten van onze trainingen? We beginnen met een gezamenlijke warming up. Eén keer per week zullen wij, na de warming up, loopscholing geven. Hiermee wordt aandacht gegeven aan houding en looptechniek. Natuurlijk willen we ook de conditie en snelheid opbouwen. Hiervoor hebben we leuke interval- en fartlektrainingen bedacht.

Voor zowel de dinsdag als de zaterdag zijn er twee trainers die trainingen geven. De totale groep wordt dan opgedeeld in twee groepen. Zo kan eenieder op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo trainen.

Hopelijk mogen we jou binnenkort ook begroeten op Sportpark Ruperts Erve in Hengevelde!

Sportieve groet van de trainers van Beweegpunt Hof van Twente