W.V.V.’34 naar Luctor et Emergo: ‘Afgelopen zondag zat het absoluut niet mee’

“Wouter Horstink maakt het verschil” was de kop na de thuiswedstrijd tegen Luctor  et Emergo (‘ik worstel en kom boven’)  op 27 november die met 4-1 werd gewonnen. Drie doelpunten maakte de Hengeveldse aanvaller! Afgelopen zondag was het misschien wel de zuurste nederlaag van het seizoen. Wat kan W.V.V.’34 nog? Het staat immers nog steeds met lege handen. Geen periodetitel en het kampioenschap lijkt (te) ver weg.
Terug naar komende zondag, Wouter Horstink, wat weet je nog van de thuiswedstrijd waar ook bij het verslag stond:
‘Gewonnen van een goede tegenstander?’
“De thuis wedstrijd tegen Luctor was een goede pot van ons. Luctor heeft een aantal handige en goede voetballers en dus gewoon een prima elftal. We zullen zondag dan ook alles moeten geven om de drie punten mee te nemen naar Hengevelde”.

Hoe zuur is het dat jullie op de cruciale momenten achter de feiten aan blijven lopen? Is het pure pech zoals afgelopen zondag tegen DSVD of??
“Afgelopen zondag zat het absoluut niet mee. We zullen aan de bal nog zuiniger moeten zijn door nog meer geduld te bewaren en met een hoog baltempo te spelen. En scherper voor de goal zijn”.

En wat vond je zelf van de rest verdediging?

“Daar moeten we ook scherp op zijn, maar als we nog zuiniger aan de bal zijn komen we minder in de situatie dat we terug moeten vanwege een counter van de tegenstander”.

Thomas Wegdam op 27 november met zijn eerste basisplaats in de competitie tegen Luctor thuis

De wedstrijd op sportpark de Horst begint om 14.00 uur onder leiding van scheidsrechter R. Beijen.