W.V.V.’34 doet zichzelf te kort

De strafschop van sv Enter

W.V.V.’34 heeft vandaag in de oefenwedstrijd tegen sv Enter thuis met 3-2 gewonnen. De doelpunten kwamen van Gijs Pierik 2x en uitblinker Tom Grobben 1x. Gerard Bos, trainer van sv Enter:
“Het klassenverschil was duidelijk zichtbaar, ik kijk door de bril van Enter en ik zie dat we nog 5 weken hebben om fit te worden. Nog veel vakantiegangers enz. dus nog genoeg te doen. De overwinning was dik verdiend voor WVV. Dat wij alsnog 3-2 maken is leuk voor de statistieken. In ieder geval vond ik het leuk om weer in Hengevelde te zijn!”

De 1-0 van Gijs Pierik was een cadeautje van de tegenstander, Thomas Wegdam kwam 1 op 1; De rebound werd afgemaakt door Gijs.

Het doelpunt van Tom Grobben kwam voort uit een mooie verzorgde aanval van de Hengeveldenaren. De bal werd van 20 meter in de lange hoek geschoten; De Enterse keeper kansloos achterlatend.

De 3-0 was wederom een doelpunt van Gijs Pierik. Een mooie aanval, opgezet door Rens Aarnink; Lars Keizer zorgde vervolgens via de flank voor een voorzet op maat en ‘onze’ Gijs kopte hem hard in de kruising!

Na een overtreding van Gijs Brummelhuis volgde een penalty Enter; 3-1

Ondanks dat Enter weinig tot geen kansen creëerde werd het in de slotfase zelfs nog 3-2; Daarmee deed WVV zichzelf enigszins te kort gezien het spelbeeld. Slordigheden in de slotfase, gebrek aan concentratie?

Hieronder foto’s van Entersnieuws waarvoor dank!