W.V.V.’34 doet zichzelf tekort

WV.V.’34 heeft de bekerwedstrijd tegen het Enschedese Emos met 1-1 gelijk gespeeld. In een wat rommelige eerste helft waren de Hengeveldenaren de bovenliggende partij al hadden ze het moeilijk met het fysieke spel van Emos. Het tempo op het matige veld lag hoog waardoor er in beide kampen sprake was van veel balverlies. Weinig kansen over en weer wat resulteerde in een logische ruststand van 0-0.
Na de thee werd dat anders, in de eerste minuut kroop WVV door het oog van de naald en even later misten Gijs Pierik een niet te missen kans.
In de 69e minuut dan toch de 0-1 en ook nog de door Gijs Pierik na een prachtige voorzet van Dani Morsink werd de bal bij de 2e paal ingekopt.
Dan de 86e minuut, Emos zag het uiterst defensieve voetbal beloond te worden. Een counter van de ploeg uit Enschede en de stand is 1-1.
Gijs Pierik was kort daarna met een kopbal nog dicht bij de winnende maar het mocht niet baten. WVV deed zichzelf te kort vandaag maar de meer dan defensieve speelwijze van de tegenstander mag zeker gelden als excuus.

Dinsdag aanstaande spelen de groen gelen een oefenwedstrijd tegen Bon Boys, zondag een uitwedstrijd voor de beker bij TVV uit Enschede.