W.V.V.’34 JO8-1 kampioen!

Vandaag, zaterdag 18 maart, was het al weer de laatste wedstrijd van de 3e competitieronde, uit tegen HSC Haaksbergen. Niet zomaar een wedstrijd, maar een echte KAMPIOENS-wedstrijd! Onze jongens hadden namelijk deze competitieronde nog geen wedstrijd verloren. Knap hoor!

Vandaag winnen betekende dus ‘de titel’, ‘een grootse huldiging in Hengevelde’, ‘eeuwige roem’, ‘volgend jaar Europa in’, maar bovenal natuurlijk de lekkere kampioens-patatjes van YESS. Best spannend dus! De leiders Jörgen en Jos zagen dan ook wat meer spanning op de gezichtjes dan normaal. Sommige jongens hadden zelfs kriebels in de buik!

Toen begon de wedstrijd en hoe! Mooie aanval over links, Luka flitste langs paar verdedigers, plaatste de bal voor het doel waar Tiemen super cool bleef. Mooie aanname en perfect met binnenkant voet in de hoek geplaatst. Hoera, 1-0 voor W.V.V.’34! Wat een begin!

Ik (Jos Migo) zal jullie lezers ook niet langer in spanning houden, want het hield na deze flitsende start niet meer op. Onze jongens speelden als ware kampioenen en gaven hun Haaksbergse leeftijdgenootjes geen schijn van kans. Eindstand maar liefst 13-3!

Wat hebben we weer mooie dingen gezien vandaag:
– Nick was voor niemand bang, pakte ballen af en schoot tot slot ook zijn penalty echt prachtig binnenkant paal in het doel.
– Dex was weer super goed aan het verdedigen. Als Haaksbergen dacht te scoren, dan was daar Dex weer met een voetje, tackle, sliding of slim duwtje. Ook leuk om te vermelden, is dat hij maar liefst 3 panna’s heeft gemaakt.
– Guus was vandaag scherp! Hij onderschepte heel wat aanvallen van Haaksbergen en speelde dan heel slim ook direct de bal weer naar voren naar een teamgenootje zodat we zelf konden scoren. Klasse! Volgende keer gaan we wel kijken of je zelf ook nog meer kunt (in)dribbelen en zelf doelpunten kunt gaan maken, want ‘op de goal schieten’ kun je namelijk al heel goed.
– Noud werkte super hard en liet zien dat het dribbelen naar voren steeds beter gaat. Als een sneltrein ging hij vaak langs de lijn om dan met een mooie kapbeweging de bal voor zijn dodelijk linker te krijgen. “Komt dat schot!”
– Mees was weer overal. Verdedigen, aanvallen en ondertussen ook nog tijd om iedereen, op en naast het veld, aanwijzingen te geven. Je gaf vandaag heel wat mooie en slimme passjes naar je teamgenootjes en ook scoren ging je weer meer dan goed af. Met jouw gouden linker vlogen er weer een paar ballen mooi in!
– Luka, nog zo eentje met een gouden linker. Ook hij liet met prachtige schoten de keeper vandaag regelmatig kansloos. En wat heb jij vandaag veel dribbels gemaakt, de een nog mooier dan de ander!
– Ties was ook weer ouderwets aan het dribbelen. In de kleine ruimte toverde hij zichzelf vaak weer vrij om dan met slimme passjes weer verder te voetballen. Voetbalgogme heet dat geloof ik.. Trouwens ook prachtige doelpunten van jou gezien vandaag!
– Tot slot “de man” die vandaag het 1e doelpunt maakt, Tiemen. Hij liet vandaag zien dat hij afgelopen periode veel dingen geleerd heeft. Lekker actief en niet bang met verdedigen maar ook met de aanval help je super goed mee. Ga zo door!

Jongens gefeliciteerd! Een dik verdiend kampioenschap. Samen aanvallen, samen verdedigen en nu samen een feestje vieren!

(Bron: www.wvv34.nl)