W.V.V.’34 lijdt wederom puntverlies: “Zuur”

W.V.V.’34 heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld in Winterswijk tegen Trias. Na twee keer een 5-0 overwinning nu voor de tweede keer op rij 1-1. Na een matige eerste helft volgde een prima tweede helft.
Stan Aarnink: “Ik vond dat we de eerste helft niet echt grip hadden op de wedstrijd. Het voelde op het veld erg chaotisch aan. Op zich geef je niet veel weg, maar we creëerden ook niet veel. Wel goed dat we na een geweldige vrije trap van een Trias-speler nog de gelijkmaker maken voor rust.
Na rust hebben we het tactisch omgezet wat goed werkte. We wonnen duels, de tweede bal was vaak voor ons en we creëren gewoon vier à vijf goede kansen die er gewoon in moeten. Meer is er niet van. Zuur puntenverlies.”

De 1-0 van FC Trias in de 25e minuut van de wedstrijd

Trias kwam na zo’n 25 minuten op een 1-0 voorsprong na een vrije trap, zie het filmpje hierboven. De scheidsrechter gaf in eerste instantie voordeel, waarna overtreding in de zestienmeter volgde, de eerste overtreding werd bestraft.
De 1-1 van Stan Aarnink volgde een minuut later, zijn kopbal viel onder de lat in de verre hoek.

In de tweede helft was de kansenverhouding in het voordeel van W.V.V.’34, waarvan de eerste voor Wouter Horstink:
“Die kon er in ja. Ik denk dat we de tweede helft meer grip op de wedstrijd hadden en 4 à 5 goede kansen hebben gecreëerd waarvan we er zeker eentje moeten maken. Helaas vallen de goals momenteel niet zo makkelijk als in de eerste twee wedstrijden na de winterstop”.

De tweede goede mogelijkheid was voor Gijs Pierik:
“Dat was een mooie aanval, daar had ik veel meer mee moeten doen. We hadden sowieso veel mogelijkheden van randje zestien in de tweede helft.”

Een potje met veel strijd

De derde goede kans was voor Robin Rikkert: “Ja, Lars legde ‘m goed terug net buiten de 16. Toen probeerde ik ‘m met m’n linker in de korte hoek te plaatsen, helaas ging de bal net over. Was een van de drie goede kansen, waarvan er minimaal eentje in had gemoeten. Ik denk dat we in de tweede helft, na een matige eerste helft, wat meer verdiend hadden.”

W.V.V.’3 blijft in de top van het klassement, maar had bij een overwinning goede zaken kunnen doen. Komende zondag wacht Saasveldia thuis.

FC Trias – W.V.V.’34 1-1

’27 1-1 Stan Aarnink

Kevin Smit-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Wouter Roescher (’73 Martijn Baas)-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Dani Morsink-Stan Aarnink-Wouter Horstink (’73 Lars Aarnink) -Gijs Pierik (’83 Thomas Wegdam) -Randy Smit