W.V.V.34 naar oude bekende van trainer Niki Leferink

Twee weken geleden schreven we nog dat W.V.V.’34 op plek 3 stond, twee punten achter koploper DSVD. Dat is 14 dagen later anders. W.V.V’34 is een plekje gezakt, de heren uit Deurningen moeten het doen met een achtste plek. Het geeft aan dat er in deze competitie tot dusver geen echte uitblinkers zijn, iedereen laat wat liggen. Zo heeft de koploper (TRIAS) 14 punten uit 7 duels en is het gat naar de nummer negen slechts 4 punten. Wie er van de twee ploegen uit Hengevelde en Deurningen de grootste kans heeft op de overwinning is dus lastig aan te geven. DSVD heeft het thuisvoordeel, maar W.V.V’34 de iets betere klassering. Beide ploegen verloren in de vorige ronde en zullen op zoek gaan naar eerherstel. DVSD is al twee weken puntloos (1-3 verlies tegen Ruurlo en 3-0 tegen Avanti) en W.V.V’34 verloor van Barbaros (0-1).
Opvallend is dat (zoals op de foto hierboven te zien is) dat W.V.V.’34 de voormalige ploeg treft van trainer Niki Leferink. Je zou verwachten dat hij weet waar de zwakke plekken zijn bij de tegenstander en hoe hij hen moet bestrijden.. We gaan het meemaken.

Aanvaller Wouter Horstink over het duel en de fitheid van de ploeg: “Wouter Roescher is helaas nog niet fit genoeg.
DSVD is een stugge ploeg die het ons elk jaar lastig maakt. Het zijn nooit makkelijke wedstrijden voor ons tegen DSVD. We moeten zorgen dat we top zijn en de drie punten meenemen. Nikki zal een aantal spelers van DSVD goed kennen uit zijn tijd daar.”

Wie van de twee ploegen (blijft) aanhaken bij de subtop en wie moet het vooralsnog stellen met een rol op het tweede plan?

Het duel aan de Kerkweg in Deurningen begint op zondag 20 november om 14.00 uur, alle support is welkom!