W.V.V.’34 naar oude bekende Ruurlo

W.V.V.’34 neemt het aankomende zondag op tegen Ruurlo, de nummer 11 van de competitie. Wie de ranglijst bekijkt, denk dat het een makkelijke middag moet worden voor de groengelen. W.V.V.’34 is in de winning mood en scoorde tien keer in de laatste twee duels en hield achterin de rijen gesloten. Ruurlo won al een poosje niet meer, de laatste overwinning dateert van 20 november vorig jaar.
Desondanks mag er toch niet te gemakkelijk worden gedacht door Hengevelde, want op het 4-1 verlies bij Avanti na werd er niet vaak ruim verloren. Zo werd er in de afgelopen speelrondes met 2-1 verloren van Saasveldia, 2-1 verloren van Trias, 1-1 gelijkgespeeld tegen Vasse. Deze duels volgden na de laatste overwinning (4-1 van TVO).
W.V.V.’34 kan dus allerminst achterover leunen en zal vanaf het begin 100% gefocust moeten zijn om als winnaar van het veld te stappen. Wie de historie erbij pakt ziet dat de ploegen elkaar de laatste jaren niet troffen in de Achterhoek, maar voor het laatst in 2013/2014. Toen werd het 1-1 in een bekerduel. In 2018 ontmoetten beide elftallen nog op een koude donderdagavond in de beker, toen werd het 5-1 voor W.V.V.’34 alwaar Valentijn Rupert debuteerde en Gijs Pierik drie keer het net liet bollen. Gaat de aanvoerder dit herhalen? Ruurlo is gewaarschuwd.

Het duel aan de Fürstenauerstraat in Ruurlo begint om 14.00 uur, al het publiek is van harte welkom. Hieronder de stand.