W.V.V.’34 niet langs DSVD: “Veel duels en veel strijd”

W.V.V.’34 heeft vandaag in Deurningen met 1-1 gelijk gespeeld tegen de oud-ploeg van trainer Niki Leferink, DSVD. Het duel zal zeker niet de geschiedenis in gaan als het meest spectaculaire, en verdiende ook eigenlijk niet echt een winnaar.
W.V.V.’34 zocht vanaf het begin meer de aanval dan de thuisploeg, maar tot echt gevaar kwam het niet in de openingsfase. Binnen een half uur kregen de groengelen een domper te verwerken. Een doorbraak aan de linkerkant zorgde voor een fraaie voorzet, die even fraai binnen werd gekopt. Zoals het hoort werd de bal tegendraads ingekopt, hetgeen keeper Kevin Smit te machtig was. 1-0.
Dit leek ook de ruststand te gaan worden, totdat een voorzet van Randy Smit zowaar het net deed bollen, of was het toch een ‘bewussie’?
Na rust werd het spel er absoluut niet beter op. Of de kou meespeelde was moeilijk te zeggen, maar de supporters kregen het in ieder geval niet warm van het spel van beide ploegen. W.V.V’34 probeerde nog wel de winnende treffer te forceren, maar tot veel meer dan wat kleine kansen leidde het niet. Einduitslag: 1-1.
Verdediger Remi Leferink over het duel: “Je weet altijd wat voor wedstrijd dat je hier hebt, veel duels en veel strijd. DSVD wachtte ons op, aan de bal was het redelijk, alleen ontbrak het aan de eindpass, dit ging te vaak mis. Uiteindelijk geeft een gelijkspel de verhoudingen wel goed weer, met iets meer geluk pak je hier wel drie punten”, besluit Remi.