W.V.V.’34 niet scherp genoeg

WVV speelde afgelopen zondag niet zijn beste wedstrijd van het seizoen en leed een 3-1 nederlaag in Enschede tegen VOGIDO. De ploeg uit Enschede oogde wat scherper en feller vandaag over de 90 minuten gezien. In de eerste helft leken de groen gelen in aanvallend opzicht wat doelloos. Toch kon in de eerste helft kon de score beide kanten op. Uit een hoekschop viel uiteindelijk de 1-0 door de zoon van Tjalling Dilling. (Wie kent hem nog? red.)
WVV kreeg wel wat mogelijkheden in de eerste helft. Lars Aarnink stond alleen voor de keeper en Randy Smit miste de kans op een treffer na een geweldige pass van Robin Rikkert.
In de omschakeling kregen de Enschedeërs enkele kansen, in zowel de eerste als de tweede helft. VOGIDO speelde compact, het stond goed achterin.

Lars Aarnink

Tweede helft
Na rust schoot Randy Smit nog voorlangs waarna Lars Aarnink zijn tweede rode kaart pakte van dit seizoen (zijn eerste was op 16 oktober uit bij RSC). Met geel op zak trok hij aan de noodrem, de scheidsrechter kon er niet omheen.

Uitblinker
De goed ingevallen Thomas Wegdam die in het tweede elftal dezelfde dag al goed was voor drie treffers, was in de tweede helft de beste man van het veld hetgeen hij bekroonde met de aansluitingstreffer na de 2-0 in de 76e minuut.
Thomas: “Van de linkerkant een hoge voorzet van Robin die ik uit de lucht met de voet kon verlengen richting de verre hoek”.

De 3-1 was een counter uit het boekje, Remi Leferink wist de bal in eerste instantie nog te blokken, maar in de rebound viel uiteindelijk in de 91e minuut het doek voor de Wegdammers.

W.V.V.'34 koploper af, concurrent Barbaros wint met 5-0 van TVO en MVV'29 met 3-1 van Ruurlo

VOGIDO – W.V.V.’34  3-1

Doelpunt 87e minuut : Thomas Wegdam

Tom Pierik-Tom Brummelhuis – Remi Leferink – Bas Assink (’65 Dani Morsink) – Martijn Baas (’45 Gijs Brummelhuis)- Robin Rikkert- Tom Grobben – Stan Aarnink (’35 Thomas Wegdam) -Randy Smit- Wouter Horstink – Lars Aarnink