W.V.V.’34 tegen Bon Boys: Weerzien van oude Hengeveldse bekenden

Eindelijk was het dan weer zo ver: Er werd weer gevoetbald! En: Alsof ze nooit weg zijn geweest:
Stan Aarnink en Mike te Wierik. Stan komt terug na jaren vanwege een knieblessure, ( Zijn laatste wedstrijd was op 2 december 2018 uit bij de Tukkers in Albergen)  Mike van overzee na een kort verblijf in Engeland van zijn avontuur bij Derby County.

De wedstrijd van vandaag was tegen het in de 2e klasse uitkomende Bon Boys uit de Veldmaat. De wedstrijd werd opgedeeld in drie keer 30 minuten, beide teams wisselden veelvuldig. Het eerste half uur ging gelijk op, waarbij W.V.V.’34 wel de beste mogelijkheden kreeg. Een daarvan wisten de Wegdammers te benutten; Wouter Horstink kon eenvoudig binnen tikken na de assist van Randy Smit. (Zie foto onder)

Mike, coachend als vanouds

Ook in het tweede bedrijf was er sprake van een gelijk opgaande strijd maar hier kreeg Bon Boys de beste kans, maar oog in oog met doelman Tom Pierik hobbelde de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Dus ook na een uur spelen was de stand nog 1-0.

In de derde helft (niet in de kantine) waren de rollen weer enigszins omgedraaid. De Hengeveldenaren kregen enkele grote mogelijkheden om de score uit te breiden maar kort voor tijd was het Bon Boys wat de 1-1 op het scorebord bracht. Deze stand gaf dan ook zeker de verhouding weer binnen de lijnen. We spreken dus van een terechte eindstand.

Stan Aarnink over zijn comeback: ”Heerlijk om weer minuten te kunnen maken. Ook geen moment aan de knie gedacht. Dus dat is fijn. Conditioneel ben ik er nog lang niet, maar dat komt allemaal nog wel! Voor nu mooi om weer te kunnen voetballen.”

KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S VAN DE EERSTE WEDSTRIJD IN 2021!

De 1-0 van Wouter Horstink op aangeven van Randy Smit