W.V.V.’34 weet zich niet voorbij DSVD te worstelen

W.V.V.’34 heeft vandaag het eerste puntverlies in de huidige competitie geleden. In eigen huis kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen DSVD. Volgens traditie had W.V.V.’34 het ook dit keer lastig tegen de heren uit Deurningen. De thuisploeg begon beter dan de gasten en na 13 minuten had Lars Aarnink de bal vrij voor het inschieten. Een slappe poging volgde waardoor DSVD goed weg kwam. Vervolgens zagen de toeschouwers een rommelige wedstrijd. W.V.V.’34 probeerde te voetballen maar de vele duels die DSVD hierop creërde zorgden ervoor dat het al met al niet hoogstaand was. Vlak voor rust kreeg DSVD haar grootste kans. Uit een vrije trap kwam de spits uit Deurningen een teenlengte tekort om Tom Pierik te verschalken, kantje boord.

Na rust maakte W.V.V.’34 het zichzelf vooral lastig door veel balverlies te lijden en slordig spel. Hierdoor kwamen de duels waar DSVD op loerde. In de afronding waren beide partijen echter ongelukkig waardoor de punten gedeeld werden, een terechte uitslag.