W.V.V.’34 naar hekkensluiter LSV: ‘We hoeven voor niemand bang te zijn’

W.V.V.'34 neemt het zondag in Lonneker op tegen hekkensluiter LSV. Op papier een duel waarvan de winnaar vooraf al bekend is? Daar wil trainer Roy Workel niets van weten: “Ja dat LSV onderaan staat zegt mij niet zoveel. Ik weet van afgelopen seizoen dat het een prima elftal heeft. Wij moeten gewoon naar ons zelf kijken. Het is belangrijk hoe de voorbereiding is na dit duel, je moet er niet heen gaan van dat doen we wel even. Daar ligt het gevaar! We zijn in de competitie nu 5 wedstrijden achtereen ongeslagen, dat bewijst dat we als team goed spelen en wij voor niemand bang zijn. Dit willen dit natuurlijk graag vasthouden hetgeen we gaan zien deze zondag”.
Wouter Roescher, de man die normaal gesproken aanvoerder is en vorige week minuten maakte in W.V.V.'34 1 na lang blessureleed: "Het is fijn om weer terug te zijn. Conditioneel moet ik nog wel stappen maken. Zondag tegen LSV moeten ze drie punten pakken en ik heb er ook alle vertrouwen in dat het de groep gaat lukken. Zelf sluit ik aan bij het 2e."

Hieronder de stand:

W.V.V.'34 is na 5 duels namelijk nog altijd ongeslagen en staat op een verdienstelijke 2e plaats. LSV kent tot nog toe een moeilijk seizoen, het heeft afscheid moeten nemen van een vijftal spelers en wist tot dusver slechts één punt te verzamelen. Sterker nog; Het maakte nog geen enkel doelpunt. deze competitie!  Dat de ploeg uit Lonneker laag staat is op zich misschien niet zo  heel bijzonder, in 2018 speelde het nog 4e klasse, in 2014 , 2015 nog 5e klasse en in 2012 zelfs nog in de inmiddels opgeheven 6e klasse.