Wederom nipte nederlaag WVV’34

WVV verliest vandaag met 1-2  van Juventa’12 en is daarmee definitief een degradatiekandidaat. Beide teams wisten over 90 minuten niet bijster veel te creëren, de 0-1 viel dan ook uit een zondagschot. Met de buitenkant van de wreef knalde de Wierdense middenvelder de bal achter doelverdediger Wouter Assink, die de bal met zijn vingertoppen nog wist te toucheren . WVV kon daar weinig tegenover stellen en het grossierde in vroegtijdig balverlies. Na rust viel de 2-0, een Wegdamse aanvaller liet na enkele meters zijn tegenstander lopen en deze stak het hele veld over tot in het 16 metergebied  waarmee de wedstrijd in het slot leek te zijn gevallen. Tot de 75e minuut, het meest discutabele moment van de wedstrijd:

Tom ten Breteler van dichtbij

De scheidsrechter beoordeelde vanaf een onmogelijke positie dat de bal over de doellijn zou zijn geweest. Hengeveldse supporters die op- dat moment op 1 lijn stonden beweerden dat het absoluut geen doelpunt zou zijn geweest, maar dat terzijde. Gijs Pierik:"Misschien raakte ik hem heel licht. Maar hij zat er volgens mij niet in".
Een startschot voor een slotoffensief met als boegbeeld misschien wel de ingevallen Lars Aarnink die voorop ging in de strijd. Kansen van onder andere broer Stan Aarnink en Tom ten Breteler leverde het op, doelpunten echter niet. De inzet was er wel, zelfs doelman Wouter Assink meldde zich in het 16 metergebied maar het mocht niet baten.

Stan Aarnink probeert de bal te blokken van de man met de pass bij Juventa'12

Gijs Pierik in de lucht

Het was de 7e nederlaag met in goal verschil voor de groen gelen, vandaag was wederom nipt. Met deze nederlaag blijft WVV’34 in de gevarenzone met een gelijk aantal punten met het op de een na laatste plaats staande Tubanters.

Komende zondag gaan de Hengeveldenaren op bezoek bij Victoria ’28 dat momenteel 8e staat.