Wegdamnieuws Eredivisie, Jos ter Haar grijpt de macht

Na maanden de ranglijst te hebben aangevoerd, heef de winnaar van afgelopen jaar het stokje over moeten geven aan Jos ter Haar. De voorspelling van speelronde 31 en de 14e plek in de afgelopen weekscore is ‘Spijk’ voorlopig fataal geworden. Met nog twee speelronden te gaan is de spanning dus hoog opgelopen richting vrijdag 29 mei, de datum van het jaarlijkse Sportgala in de vernieuwde kantine van voetbalvereniging WVV’34. Nu het seizoen voor beide verenigingen richting het einde gaat, is het weer tijd om de prijzen uit te reiken aan de topscorer, vrijwilliger van het jaar etc. van beide verenigingen. De voorbereidingen voor deze avond zijn al in volle gang. Na het succes van afgelopen jaren beloofd het dit jaar ook weer een succes te worden. Op deze avond wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt voor zowel WVV'34 als WHC, ook de beste speler en speelster van beide 1e elftallen. Tevens wordt op deze avond de hoofdprijs uitgereikt van de Wegdamnieuws Eredivisie Poule. Hieronder de volledige ranglijst:

Maar het hoogtepunt van de avond is net als voorgaande jaren de uitreiking van de GOUDEN SCHOEN en GOUDEN HAND. Dit is de titel voor de persoon die de meeste doelpunten heeft gemaakt in het seizoen 2014/2015.Na afloop van deze uitreikingen is er tijd voor een hapje en drankje. Waarna er tot in de late uurtjes nog wordt nagepraat over afgelopen seizoen.

Deze avond is bedoeld voor iedereen ( heren en dames!! ) die zich verbonden voelt met 1 of allebei de verenigingen. En ook bedoeld als mooie seizoensafsluiter!

We zien jullie dan ook graag op vrijdag 29 mei om 20.30 uur in de kantine van WVV’34.

Gala kleding is niet verplicht.