WHC doet wat het moet doen

WHC wist  vanavond in sporthal de Marke met ruime cijfers Nieuw Heeten te verslaan: 25-17 na een ruststand van 11-4. Aanvoerster Elke Brummelhuis:
“Het was niet onze dag vandaag. We gingen mee in het tempo van de tegenstander, waardoor we niet ons eigen spel speelden. Daarnaast waren we ook wat slordig. De dekking stond wel goed, waardoor we uiteindelijk de wedstrijd over de streep hebben getrokken. De eindstand: 25-17! De eerste twee punten van dit seizoen zijn binnen!”

 

Julia Brinkman keepte een uitstekende wedstrijd

De break-outs liepen niet, vele kansen bleven onbenut. Julia Brinkman zag het vanuit het doel allemaal gebeuren en keepte een uitstekende wedstrijd, met enkele spectaculaire reddingen.

5 oktober
Volgende week reizen de dames af richting sporthal Sourcy Center in Zieuwent waar om 19.30 tegenstander Pacelli staat te wachten. Een wedstrijd die op dinsdag 27 februari nog werd verloren. WHC heeft geknokt voor wat het waard was van de eerste tot de laatste minuut, met een geweldige beleving in het veld; maar ook op de bank! In een zenuwslopende wedstrijd heeft WHC de strijd in Zieuwent tegen Pacelli verloren met 28-27 van een hele goede tegenstander. Enkele slordigheden in de eindfase en pech met onder andere binnenkant paal en onderkant lat bepaalden de eindstand.
Dat belooft wat voor komende zaterdag!