WHC D1 kampioen veldseizoen 2011-2012.


De meisjes van D1 zijn vandaag ongeslagen kampioen geworden. Vandaag was de kampioenswedstrijd in Weerselo tegen R.S.C. Om 09.00 uur vertrokken de meiden met leiding en in hun kielzog ouders, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes om ze aan te moedigen.
Direct de eerste aanval leverde al een doelpunt op en de uiteindelijke eindstand was 3-11 in het voordeel van WHC.

Na afloop van de wedstrijd werden de meiden door de leidsters, Marielle Rouwenhorst en Miranda Wegereef gehuldigd met een medaille, een mooie pet en roos. Namens de ouders kregen de meiden een heerlijk badsetjes (met dank aan Wendy Derkink) en als slot werden ze door shirtsponsor Geurs Beton (Frank en Renate Slijkhuis) uitgenodigd om a.s. woensdag met het hele team en leiding naar de film te gaan. Groot feest dus!

Toen met z’n allen terug naar Hengevelde waar ook de meiden van C2 kampioen waren geworden. Bij aankomst ontvingen de meiden van het jeugdbestuur een tasje met wat leuks en lekkers en namens de trainsters Annet Leferink en Carmen Wegdam kregen beide teams een heerlijke slagroomtaart aangeboden. Smullen dus! Daarna met beide teams op de kar door het dorp en als afsluiter een patatje.
Proficiat meiden!