WHC goed uit de startblokken

WHC heeft vanavond in sporthal de Marke voor een volle tribune met 20-17 gewonnen van Langeveen. Gedurende de gehele wedstrijd hebben de Wegdamse handbaldames niet een keer achtergestaan! Het had in de eerste helft al verder uit kunnen lopen met enkele break-outs, maar in plaats van de ‘grond’ te zoeken gaf men de hoog opspringende keepster de kans om de ballen tegen te houden.
Na rust liepen de dames al snel uit, na 10 minuten stond er al een stand van 14-9 op het scorebord! Dat met doelpunten van onder andere de uitstekend spelende Lisa Wegereef en Elke Brummelhuis.

Manon Borghuis in actie; Ze gooit de wedstrijd in het slot bij de 20-17

Leidster Mariëlle Rouwenhorst: ‘De eerste wedstrijd van het seizoen. Een zwaarbevochten overwinning, mede tot stand is gekomen door de aanmoedigingen van een bomvolle tribune. We hebben het onszelf af en toe onnodig moeilijk gemaakt door te veel kansen onbenut te laten. Aan vechtlust ontbrak het gelukkig niet. Mede hierdoor wisten we de overwinning naar ons toe te trekken.’

Rust stand 9-6, eindstand 20-17.
Volgende week speelt WHC in Weerselo tegen RSC.