Wie is de clubheld van het jaar voor W.V.V.’34?

Op alle sportverenigingen in ons land kom je hem of haar tegen: de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. De vrijwilliger die vaak onzichtbaar zijn werk doet voor velen, of het nu gaat om de boekhouding of het wassen van de shirts.

Op initiatief van de Tubantia is er de verkiezing Clubheld van het Jaar. Met deze verkiezing kunnen alle cultuur- en sportclubs hun clubhelden het podium geven dat ze verdienen en hen echt in het zonnetje zetten. Want vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk en het werk dat zij verrichten mag vaker gewaardeerd worden.  

Ook bij W.V.V.’34 kennen we geweldige vrijwilligers. Daar zijn we als vereniging trots op! Zonder hen zijn we niet in staat alle activiteiten te organiseren, een prachtig sportpark te onderhouden en alle leden iedere week weer te laten trainen en voetballen. Deze verkiezing is een kans om ook vrijwilligers van W.V.V.’34 te nomineren en in het zonnetje te zetten.

Clubhelden kunnen worden genomineerd en er kan op de genomineerden worden gestemd. Voor de winnaars is er een geheel verzorgd feest voor de hele club! Clubhelden kunnen online worden aangemeld via www.tubantia.nl/clubheld. Vanaf maandag 28 oktober kan er worden gestemd. 

Heb je jouw clubheld genomineerd of heb je gestemd? Deel dan jouw stem op social media onder vermelding van #wvv34. Wie is de clubheld van het jaar voor W.V.V.’34?