WTC: clubkampioenschappen dubbel 2015

Zondag 27 september zijn de finales gespeeld van de clubkampioenschappen dubbel 2015. Na twee weken spannende poule wedstrijden ging het er echt om, wie worden de nieuwe kampioenen van 2015? In de Dames C ging het tussen Sandra Schonenborg met Maaike Aarnink en Ingrid Veldhuis met Thea Kruders. Na een spannende drie setter van 6-2, 5-7 en 6-0 zijn Sandra en Maaike de winnaars van de Dames C. Bij de Dames B ging het tussen Ingrid Haverkort met Merlinde ten Heggeler en Inge Rupert met Margot Tijhof. Hierbij trokken Ingrid en Merlinda aan het langste eind en hebben gewonnen met 6-2, 6-0.

De Dames A werd gespeeld door Emily Kuipers/Lisette Kuipers en Kim Blokhorst/Loes ten Brummelhuis. Emily en Lisette hebben de prijs in de wacht weten te slepen met een stand van 6-4, 7-5.

De finale van de Heren B werd gespeeld door Jan Pigge/Henri Haverkort en Jan Pelle/Herbert Brummelhuis:

Jan en Henri hebben uiteindelijk met een drie setter gewonnen, 6-7, 6-7 en 6-1. 

Dennis ten Thije/Wilbert Thije en Edwin Spijkerman/Thijs ter Huurne hebben gespeeld om de eerste plek bij de Heren A. Na een spannende pot hebben uiteindelijk Edwin en Thijs gewonnen met 5-7, 6-1 en 6-4.

Mix

Bart-Jan van Hecke/Inge Rupert en Ingrid Haverkort/Henri Haverkort hebben tegen elkaar getennist om de eerste plek in de Mix B. Hierbij hebben Ingrid en Henri de overwinning binnengesleept met 6-0, 6-0. 

In de Mix A ging de strijd om de eerste plek tussen Kars Veldkamp/Mirjam Veldkamp en Kim Blokhorst/Thijs ter Huurne. Kars en Mirjam hebben de wedstrijd gewonnen met 7-5, 6-4.

De organisatie feliciteert de kampioenen en bedankt alle spelers, supporters, vrijwilligers en sponsoren die deze clubkampioenschappen hebben mogelijk gemaakt!