WVV’34 hervat competitie met drie geblesseerden

WVV'34 start zondag de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen Reunie uit Borculo. De thuiswedstrijd tegen Reunie werd met 0-2 verloren, een duel dat al na 14 minuten was beslist. De bezoekers stonden destijds in september al binnen een kwartier op voorsprong. Reunie gokte met de snelle aanvallers op de counter en trok zich met 11 man ver terug op eigen helft. De Hengeveldenaren konden daar op enkele mogelijkheden na weinig tegenover stellen. Het percentage wat betref balbezit was dan ook ruim in het voordeel van WVV’34, maar daar koop je weinig voor." WVV'34-trainer Joost du Gardijn over zondag: "We hopen dat het door gaat want er is goed getraind deze week na een redelijke oefenperiode met vooruitgang sinds de laatste competitiewedstrijden in 2014. Staande gehouden tegen de Zweef ondanks de kleine nederlaag, tegen Markelo werden we even gewezen op een paar fouten ondanks dat we domineerden en tegen ATC wonnen we in een goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander door collectief goed te staan en op de juiste momenten te scoren. Met Hylke Kiezenbrink, Mahmoud Jaafil en Stan Aarnink hebben we helaas wel drie blessures die door de rest van de ploeg opgevangen moeten worden.

We hopen dat het doorgaat zondag. Anders oefenen we om 13 uur thuis tegen EMOS."