WVV’34 klaar voor het echte werk

De voorbereiding is ten einde, van de spelersgroep wordt verwacht dat ze klaar zijn; De competitie gaat weer van start voor WVV’34! Morgen speelt WVV’34 in de 3e klasse C tegen DVV uit Duiven, de degradant uit 2015 in klasse 2I. Hoe kijkt de trainer van WVV 1 Joost du Gardijn terug op de voorbereiding, het krantenbericht van afgelopen zaterdag dat veel stof dee opwaaien in ogenschouw nemend? “We hebben ons prima kunnen voorbereiden door veel te trainen en wedstrijden te spelen. We hebben aan de conditie kunnen werken en wat specifieke trainingen kunnen doen. Kort over het krantenbericht van afgelopen zaterdag: niets ten nadelen van welke tegenstander dan ook, maar als wij mochten kiezen dan zouden we in de laatste oefenwedstrijd een tegenstander kiezen die zelf ook vaak de aanval zoekt om zo onze speelstijl bij balbezit tegenstander nog vaker te testen. Diepenheim deed dat zondag niet en dat doet niets af aan het feit dat ze het goed gespeeld hebben en de felicitaties verdienen voor de winst. Ik ben er blij mee dat Diepenheim bij mijn groep wat zaken naar boven heeft gehaald om over na te denken en ze daarmee hopelijk op scherp zet!”

Hoe zie je de selectie ten opzichte van afgelopen seizoen ?

“We hebben weer een prima, verjongde selectie. Jonge spelers die graag willen , krijgen hun kans en dat doe ik graag. Qua kwaliteit zal het elkaar niet veel doen ten opzichte van vorig jaar”.

Wat ga je anders doen ten opzichte van vorig jaar?
“Het team en ik hebben een aantal verbeterpunten en verwachtingen naar elkaar uitgesproken waar we mee aan het werk zijn met als uiteindelijke doel om ons verder te ontwikkelen en verbeteren”.

Wat vind je het verschil betreffende de competitie indeling ?
“Ik heb nog geen idee. Feit is dat er net als vorig jaar een aantal kampioenen bij zijn gekomen en nu ook drie degradanten uit de 2e klasse. Hoe dit zich gaat verhouden weet ik nu nog niet”.

De doelstelling voor komend seizoen in 1 regel?
“Net als afgelopen seizoen : een stabiele derdeklasser zijn met een klassering die bij ons hoort”.

Wat verwacht je van de komende tegenstander zondag?
“Ik weet weinig van ze, maar heb wat informatie weten te krijgen via collega-trainers. Ik hoop op een leuke en aantrekkelijke wedstrijd en natuurlijk op een goed resultaat voor ons”.

Gijs Pierik zal sowieso ontbreken, hij is afgelopen vrijdag vertokken richting Indonesië voor een stage van een half jaar. Verder ontbreekt nog Mahmoud Jaafil die herstellende is van een knieoperatie. Jeugdspeler Jord Bouwmeester zit morgen wel bij de selectie.

DVV is voor WVV’34 niet geheel onbekend, in het seizoen 2009-2010 werd er twee maal verloren van de Duivenaren. In 2013 nog de kampioen in 2I, in 2015 is met 24 punten DVV gedegradeerd uit 2I, naar de 3e klasse. WVV’34 DVV start om 14.00 uur

De wedstrijd staat zondagmiddag onder leiding van dhr Smeenge.