WVV’34 naar Markelo: “Bij vlagen goed en mooi voetbal”

WVV is bezig aan een reeks waarmee het een ambitie uitdraagt: Zeven overwinningen op rij waarin het slechts drie tegendoelpunten hoefde te incasseren, een serie waar je u tegen zegt. Maar ook een programma waar je u tegen zegt! Zondag naar de nummer 4 sportclub Markelo dat thuis nog ongeslagen is, dan de derby tegen Bentelo thuis en als laatste wedstrijd voor de winterstop naar koploper Emos. Trainer Roy Workel: ”We zijn met een prima reeks bezig waarbij we bij vlagen goed en mooi voetbal laten zien. We willen deze lijn graag doortrekken tot aan de winterstop. Wat de selectie betreft, Joost ten Heggeler is nog niet wedstrijdfit en Stan Aarnink langdurig geblesseerd, hij pakt het leiderschap al wel goed op ha ha!  Voor de rest is iedereen fit! Remi Leferink en Wouter Horstink hebben volle bak getraind donderdagavond, keeper Wouter Assink is een beetje grieperig, dat is nog even afwachten”. 

Op 12 augustus 2016 speelden de Hengeveldenaren tijdens het Hoftoernooi nog tegen Markelo. Dat duel eindigde in 0-0. Een wedstrijd met weinig kansen over en weer en de groen gelen troffen een gegroepeerde tegenstander die zich terugtrok op eigen helft.

WVV met de onlangs gestopte doelverdediger Niels Pierik in de goal

De wedstrijd op het sportpark Endemansdijk begint om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Eijkelkamp.