WVV’34 oppermachtig maar met hakken over de sloot: 2-1

WVV'34 heeft vandaag dikverdiend maar een moeizame overwinning geboekt op vv. Diepenheim. WVV'34 bleeft te lang hangen in het versturen van breedtepasses in de eerste helft op momenten dat de aanvallende aanname mogelijk was. Tegen de ver inzakkende tegenstander waren de Hengeveldenaren in de eerste helft amper in staat om enig gevaar te stichten. Op momenten dat er even hoog druk gezet werd bleek gelijk hoe kwetsbaar de laatste linie van Diepenheim was. Het enige kansje was voor Tom ten Breteler 5 minuten voor de thee. De tweede helft werd Mahmoud Jaafil ingebracht voor linkerverdediger Justin Alferink waarmee WVV'34 met drie verdedigers ging spelen. Ondanks dat gaf de tweede helft hetzelfde spelbeeld als de eerste:

WVV'34 onmachtig en Diepenheim beperkte zich tot tegenhouden en een spaarzame counter. In de 70e minuut was het Mahmoud Jaafil die na een actie naar binnen broer Hamoudi vond die de bal gelijk op doel schoot. In de rebound was aanvoerder Tom ten Breteler er als de kippen bij en knalde het bekende leer van dichtbij tegen de touwen. Dat veranderde het spelbeeld enigszins, de blauw-witten uit het stedeke kropen enigzins uit hun schulp. De scheidsrechter blunderde in de 80e minuut waarmee de stand gelijk werd. Keeper Tom Pierik werd bijna omver gelopen in het doelgebied waardoor hij de bal losliet, de leidsman liet het gaan en vanuit de scrimmage die volgde verdween de bal over de doellijn. Uit een vrije trap van Bas Assink wist Gijs Pierik de bal terug te koppen op Tom ten Breteler die de bal in de 88e minuut keihard binnenschoot. 2-1.

Trainer Roy Workel over het duel: "Het was aan onze kant niet best. Diepenheim heeft ook niks gecreëerd. Ze maakten via een handsbal de gelukkige 1-1. Het was onze aanvoerder die nog kracht had om met met een puntertje de 2-1 binnen te drukken. Al met al een slechte wedstrijd maar wel drie punten."