WVV’34 overwintert in de beker, comeback Stan Aarnink

Met een knappe 3-0 thuisoverwinning tegen het in de 2e klasse spelende Warnsveldse Boys zijn de Hengeveldenaren door in het bekertoernooi. De stand was halverwege het duel al bereikt. De 1-0 Wouter Roescher was een afgeslagen corner waarna Lars Aarnink Wouter wist te vinden in het 16 metergebied. De 2-0 goede aanval over rechts en Tom ten Breteler (Jawel! Daar is hij weer!) vond wederom Roescher in de 16. De 3-0 van Lars Aarnink was een foutje van de libero van de tegenstander, hij dacht de bal even te kunnen terugkappen maar daar dacht Lars heel anders over. Hij pikte de bal van zijn schoen en schoof de bal in de verre hoek. Minpuntje; Randy Smit ging door zijn enkel halverwege de 2e helft en werd van het veld gedragen.
Stan, hoe voelde het om na een jaar afwezigheid weer minuten in het eerste te maken?

Randy Smit

“Ja mooi om weer minuten te maken! De conditie en het balgevoel moet nog wel weer komen hoor. Daar kunnen we verder op bouwen en ook niet onbelangrijk; geen last van de knie. Ik kan wel merken dat ik nog een beetje voorzichtig ben in het veld maar ook daar moet ik doorheen. Heel erg fijn om weer minuten te maken, maar ik kan aan mezelf merken dat het nog onwennig is allemaal. Vooral de looplijnen op het middenveld. Maar dat komt allemaal wel weer hopelijk. Voor nu blij om weer te spelen”.

Uit bij VV Buurse op 8 oktober 2017 viel de middenvelder van WVV 1uit met een knieblessure die bij nader inzien erger bleek dan gedacht, een gescheurde kruisband.