WVV’34 thuis tegen Westervoort

WVV’34 gaat het zondag opnemen tegen Sportclub Westervoort. Het is al weer 20 jaar geleden dat deze Gelderse tegenstander op derde klasse niveau acteerde, op de ranglijst staat Westervoort nu één punt voor op WVV’34. Mahmoud Jaafil (rechts op de foto boven) maakte na vele maanden blessureleed weer speelminuten en wel in de oefenwedstrijd van afgelopen weekend tegen Sportclub Rekken. Al lijkt aan de blessuregolf die de hoofdmacht van WVV’34 kent maar geen einde te komen. Trainer Joost du Gardijn:” Een enorme domper voor ons is de blessure van Rob Pierik die afgelopen dinsdag op de training uitviel. In een ongelukkig duel kreeg hij problemen met zijn knie, wat wel eens een langdurige affaire zou kunnen worden. Tom ten Breteler daarentegen is weer speelklaar, Mahmoud Jaafil heeft zijn eerste 45 minuten in de hoofdmacht erop zitten en Joost ten Heggeler is terug van een schorsing. Zijn we blij mee, morgen is voor ons een belangrijke wedstrijd natuurlijk!” De blessures op een rij:

Bas Assink heeft nog immer te lijden onder de gevolgen van zijn gebroken teen, Rik ten Thije zal ontbreken vanwege een spierscheuring en aanvaller Niels Spekreijse heeft nog steeds last van een ‘koevoet’. Een koe is hem op namelijk op de voet gaan staan.

Door de winst van Sportclub Westervoort afgelopen speelronde is het morgen zondag wederom een cruciale wedstrijd, winst is voor de groen gelen haast een must willen ze niet in degradatieproblemen belanden.

De wedstrijd op sportpark Rupertserve begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is dhr. Raaben.