WVV’34 topavond bij Heracles, 283 in getal!

Met maar liefst vijf bussen trokken de 283 Hengeveldse voetballiefhebbers zaterdag rond half vijf in colonne richting Almelo voor de wedstrijd Heracles versus de Graafschap. (KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM) Dit in het kader van WVV’34 club van de week. De club leverde 18 vlaggenzwaaiers, 15 ballenjongens, 18 middencirkeldoekdragers en de pupil van de week in de naam van Jilles ten Thije. Initiatiefnemer Dennis Groothold: “Nog nooit was het aantal zo groot bij deze actie zeiden de medewerkers van Heracles! En dan te bedenken dat er na de sluitingsdatum van 3 januari zich nog wel 100 mensen hebben gemeld! Het is perfect verlopen allemaal, een hele klus om dit alles in goede banen te leiden. Het bestuur kreeg deze mogelijkheid in de schoot geworpen nadat ik bij de club geïnformeerd had en zo is besloten om alle leden in de gelegenheid te stellen om voor een gereduceerd bedrag met te laten gaan. Ter Doest en Brian Kuipers zijn ons tegemoet gekomen in de vervoerskosten, dat mag ook wel vermeld worden! De Twentebus van Brian mocht uit veiligheidsoverwegingen trouwens niet bij het stadion staan!”
Pupil van de week Jilles ten Thije had de avond van zijn leven:

Als een profvoetballer deed de F-pupil mee in de warming-up, lekker tikken met dat balletje en vervolgens in het volle stadion aan de hand van scheidsrechter Siemen Mulder het veld op, daarvoor ruim aandacht in het FOTOALBUM

Mike te Wierik liet onlangs opmaken dat het gros van de Hengeveldse voetballiefhebbers FC Twente fan zou zijn: Mike mocht 32 wedstrijden per jaar winnend afsluiten maar tegen de Enschedese formatie toch maar niet. Dit werd door Stan Wegdam nog maar even summier bevestigd zoals op de foto hieronder te zien is.

Heraclesfan Rens Aarnink ziet het met lede ogen aan

Er is zelfs nog een prachtig spandoek gemaakt voor ONZE Mike zoals boven op de foto te zien is! Rudi Ringeling: Ons spandoek is op zich geslaagd, maar door de latten aan de zijkant mochten we het helaas niet ophangen. Moeten we maar een keer op herhaling zonder latten ha ha! Mag gezegd: de makers van het doek Gravutech en Kuipers Design; en sponsor de Jeugd Activiteiten Commissie van WVV: bedankt voor het spandoek, super!

Mike te Wierik: "Ik zag veel bekende gezichten op de tribune na de tijd en voor de tijd. Dat is natuurlijk altijd leuk!"

Ter info: De foto’s in het album zijn stuk voor stuk origineel te downloaden:

Dubbel klik op de foto en vervolgens komen er rechts boven in beeld drie puntjes. Als je daar op klikt wijst het zich van zelf