WVV’34 wacht lastige thuiswedstrijd

WVV'34 had het moeilijk in de heenwedstrijd tegen RKZVC (beelden klik hier), de enige mogelijkheden die het creëerde waren in de eerste 15 minuten van Niels Spekreijse en Hamoudi Jaafil. Bij de ploeg uit Zieuwent was dat anders, in de eerste 45 minuten raakte het maar liefst vier keer de lat en het mocht dan ook een wonder heten dat de Hengeveldenaren met de kleinst mogelijke achterstand de kleedkamer mochten opzoeken. De 3-0, wat tevens de eindstand betekende was dermate fraai, dat het miljoenen keren is bekeken via de sociale media! Wat verwacht sterkhouder Bas Assink morgen van de wedstrijd? “Dat we niet bijna de hele wedstrijd achter de feiten aanlopen. Zondag verwacht ik dat het twee elftallen zijn die meer aan elkaar gewaagd zijn dan de uitwedstrijd. We hebben er het volste vertrouwen in. We zijn bijna weer op oorlogssterkte!”. Het herstel van Mahmoud Jaafil, die afgelopen jaar een knieoperatie onderging, laat nog te wensen over. Mahmoud hierover:

“Het voelt nog niet zoals het hoort, ik heb nog behoorlijk veel last mede doordat ik waarschijnlijk te vroeg begonnen ben na de operatie. Ik probeer de komende periode minuten te maken in het tweede elftal en hoop na verloop van tijd weer bij het eerste te kunnen aansluiten”.

Trainer Joost du Gardijn tenslotte over de komende wedstrijd: "Wij staan er beter op denk ik, het wordt elke week weet iets beter. We hebben op dit moment meer spelers aan boord en groep raakt steeds fitter. Zondag spelen we weliswaar tegen de best voetballende ploeg, maar die heeft ook wat steken laten vallen. Daar gaan wij zondag ook aan werken om hen te verassen met ons spel en voor de punten te gaan".

Ook deze bal eindigde op de lat in Zieuwent op zaterdag 26 september. De wedstrijd stond destijd in het teken van de opening van het kunstgras van RKZVC

Er staan vier spelers van RKZVC in de top tien van de topscorerslijst van 3C hetgeen aangeeft dat de ploeg moeilijk te bestrijden zal zijn. Met Lochem en Witkampers als komende tegenstanders zullen de groen gelen alle zeilen meten bijzetten om uit de onderste regionen weg te komen

De wedstrijd op sportpark Rupertservebegint om 14.00 uur. Scheidsrechter is de heer Hoffman.