WVV aan kop in de beker

Op een slecht bespeelbaar veld wist WVV’34 vanmiddag in en tegen Manderveen ook de tweede bekerwedstrijd in winst om te zetten; 2-5. De Hengeveldenaren waren de gehele middag de bovenliggende partij, maar kwamen net als FC Twente tegen Top Oss tegen de verhouding in met 1-0 achter. Het kwaliteitsverschil was echter dermate dat voor de thee de ruststand van 1-2 was bereikt. Door doelpunten van Wouter Roescher (strafschop) en Lars Aarnink na een goede aanval over rechts met Mahmoud Jaafil die de bal goed aflegde. Kort na rust was het Wouter Roescher die zijn tweede aantekende: Uit een hoekschop van Wessel Ziethof kopte hij de bal binnen in de 49e minuut. Het hek was van de dam;

en mooie aanval over links met Joost ten Heggeler en Wessel Ziethof in de hoofdrol leidde de 1-4 binnen na een goede voorzet op Wouter Horstink die goed binnenschoot, 1-4.

WVV was duidelijk de betere deze middag, het speelde veelvuldig op de helft van de tegenstander en produceerde een paar leuke aanvallen met Wessel Ziethof en Randy Smit die een goede invalbeurt liet zien. Ondanks dat viel er toch nog een onnodige tweede tegentreffer (slecht verdedigend werk achterin en Manderveen maakte het af). WVV rechtte nog een keer zijn rug; een goede actie van Wessel Ziethof, hij bediende Lars Aarnink die eveneens zijn tweede treffer van de middag maakte.

GFC speelde gelijk met 1-1 tegen sv Delden