WVV C2 en E1 pakken de KNVB beker

De jongens van C2  moesten gisteren in Rijssen tegen Excelsior de bekerfinale spelen.Na een zenuwslopende wedstrijd werd er net als in de halve finale tegen Bentelo in de laatste minuut gescoord, nu de 3-2 in het voordeel van WVV !Een geweldige prestatie van het team dat dit jaar ook al kampioen is geworden!

Dit alles werd vandaag goed gevierd, mede dankzij allerlei sponsoren die het voor hun een onvergetelijke dag maakten.

E1 wist eveneens de finale te bereiken! Twee keer door op strafschoppen in de halve finale scoren in de laatste minuut. De finale werd gewonnen met 4-2 nadat de mannen het aanvankelijk zeer moeilijk hadden. Het waren de tips van de 93 jarige Johan Blokhorst en de vechtmentaliteit van E1 die de doorslag gaven. Het voetval/handbalkamp leek een sta in de weg voor succes maar menigeen was het er over eens dat daar de basis is gelegd wat teambuilding betreft. Meer foto’s E1 klik hier.

Mannen allen proficiat!

Voor WVV D3 begon de wedstrijd voortvaren en zij gingen door een prachtige actie van Daan Tuint met een 1-0 voorsprong de rust in. Mede dankzij Alexander Veenhof die als keeper enkele goede ballen pakte. In de tweede helft viel al snel de gelijkmaker waardoor de koppies naar beneden gingen. De 1-2 volgde al snel en in de slotfase liep vv Borne d1 uit naar een 1-4 overwinning.