WVV F3 kampioen en bedankt sponsor Geurs

 Zaterdag 12 mei was het dan eindelijk zover, WVV F3 kon officieel kampioen worden. Er waren al 10 wedstrijden gewonnen en met 124 goals voor en 7 tegen kon het eigenlijk niet meer mis gaan. Met de volle; luxe touringcar naar Markelo, ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s mee, variërend in de leeftijd van 2 tot 90 jaar( de opa van Luuk Lentelink was namelijk ook mee!). In Markelo werd de supportersschare alleen maar groter door ooms, tantes neefjes en nichtjes. De jongens begonnen wel een beetje zenuwachtig aan de wedstrijd maar al snel viel de eerste goal en gingen ze beter voetballen. Niet zonder resultaat, de wedstrijd werd met 10- 2 gewonnen en de titel is officieel binnen.

Op de terugweg werden in de bus 2 geweldige voetbal taarten aangesneden aangeboden door de shirt sponsor “GEURS” en smakelijk opgegeten.
Daarna volgde er nog een rondrit op de platte wagen door Hengevelde met als afsluiten patat met een frikadel. En als toetje mag het hele team, inclusief leiders, volgend seizoen met de bus naar een thuiswedstrijd van FC Twente.

Dit alles ook aangeboden door GEURS, Johan en Ingrid Vogt bedankt!