WVV’34 kan niet winnen bij sv Delden

WVV’34 heeft vanmiddag op Sportpark “de Mors” met 2-1 verloren van sv Delden. WVV’34 had over de gehele wedstrijd meer balbezit, misschien iets meer kansen en mogelijkheden zoals dat tegenwoordig heet maar Delden heeft gevochten als leeuwen.
Aan alles kon je zien dat sv Delden een mindere periode achter de rug heeft. Compact spelen met enige speldenprikjes vooruit.
Geheel onverdiend was het niet al had er voor WVV’34 meer ingezeten

Keeper Tom Pierik over de wedstrijd van deze middag:
“Het was beetje hetzelfde als de vorige wedstrijden bij ons. Wij waren veel aan de bal, maar hadden moeite om tot kansen te komen. In de eerste helft waren zij wel wat gevaarlijker, in de 2e helft waren wij heer en meester. Ze komen dan met een cadeautje op 1-1 en dan ga je met een rotgevoel de rust in. Het zit gewoon heel erg tegen, op deze manier gaan de doelpunten niet komen. En dan laat in de tweede helft de 2-1; Schijtgoal! Hij plaatst hem wel goed in de verre hoek”.

Mahmoud Jaafil in actie

Eerste helft
Beide partijen creëerden weinig in het eerste bedrijf, waarbij sv Delden weliswaar veel ruimte achter de laatste linie weggaf; WVV deed daar te weinig mee.
Na zo’n 25 minuten was er balbezit in het strafschopgebied voor Wouter Horstink waarbij hij op het moment van afdrukken onderuit gehaald werd. Er werd getart met het oude wetje: Degene waarop de overtreding is gepleegd moet em zelf niet nemen.
Hij miste dan ook.
In de daaropvolgende hoekschop ging de  keeper van Delden van de held van de wedstrijd naar de schlemiel op dat moment. (Maar dat maakte hij de rest van de wedstrijd meer dan goed) Hij ging onder de bal door waarna Lars Aarnink van dichtbij kon binnenkoppen.
Dit leek de ruststand te worden maar in de 45e minuut ging de bal wederom op de stip na een overtreding van Tom Grobben, Sven Lutke Willink wist het buitenkansje wel te benutten.

Tweede helft
De tweede helft hadden de groengelen een hoog percentage aan balbezit waarbij Dani Morsink de 2-1 op de schoen had. Man van de wedstrijd Twan Eijsink (Van Jos en Jacqueline) redde bij één op één. (Zie hoofdfoto)
Kort daarvoor had sv Delden de beste mogelijkheid van de wedstrijd tot op dat moment, de bal ging naast.
In de 84e minuut sloeg Delden genadeloos toe in de verre hoek en bracht de 2-1 op het scorebord. De ontlading was groot bij de gastheren na 4 nederlagen op rij.