WVV’34 verliest in kaartenregen

WVV’34 heeft vandaag een bittere pil moeten slikken met een 0-1 nederlaag tegen koploper MVV’29. Daar waar WVV’34 zeker een gelijkspel verdiende ging het door een grote fout in de defensie de bietenbrug op.

WVV’34 wist wat het te doen stond vandaag in de thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper MVV;29 uit Mariaparochie. Met een achterstand van 6 punten was de thuisploeg enkel gebaat bij een overwinning.
De eerste helft was gelijk opgaand waarbij het gevoel ontstond: Wie hier vandaag scoort is winnaar. Kansjes over en weer, waarbij de grootste kans voor de gasten was, maar keeper Tom Pierik kwam uitstekend uit zijn doel en wist redding te brengen. (KLIK HIER)
Een aderlating voor WVV’34 was het vroege uitvallen van de koning van de assist Robin Rikkert.

Thomas Wegdam ontvangt 2x geel

Tweede helft
WVV’34 begon ongewijzigd aan de tweede helft en kreeg al snel de grootste kans van de wedstrijd. Waar het leek dat Mahmoud Jaafil nog wel door kon lopen schoot hij vanaf randje 16 maar de bal stuitte op de keeper.
Een veel te zachte terugspeelbal van Gijs Brummelhuis bracht WVV’34 de gevreesde achterstand, keeper Tom Pierik kon het net niet belopen.

Kaartenregen
Het meest opmerkelijke deze middag was misschien wel de kaarten regen die op WVV neerdaalde. Waar er voetballend weinig tot niets aan de hand was, ontving de thuisploeg de ene gele kaart na de ander waarbij Thomas Wegdam zelfs twee. Daarbij was er niet één voor een overtreding. 11 gele kaarten in een sportieve wedstrijd! Met een andere scheidsrechter had dat misschien wel nul kunnen zijn.
Dit leidde tot onbegrip in beide kampen en was ook zeker niet nodig in deze sportieve wedstrijd.
Verder dus met 10 man, WVV drong nog wel aan en had ook zeker een punt verdiend maar het mocht niet zo zijn.