WVV’34 neemt revanche voor ‘revue wedstrijd’

WVV’34 heeft vanmiddag goede zaken gedaan in de strijd om plek 2 door met 3-0 te winnen van Reünie uit Borculo en nam daarmee revanche op de 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd na de Hengeveldse revue.
WVV’34 beleefde in de eerste helft een kopie wat speelwijze betreft bij de Borculose tegenstander Reünie. Maar wel met een ander scoreverloop.

1-0, Barten heeft het op de heupen
Al na ruim 5 minuten was het raak voor de thuisploeg middels een uitermate curieus doelpunt. Aanvaller Mahmoud Jaafil raakte door een soort van mis hit Barten Tijhof, zo rolde de bal over de doellijn. Barten:
“Ik denk 1 van de mooiste goals die ik ooit gemaakt heb haha! Nee gekkigheid, Tom Brummelhuis zette de bal goed voor, Mahmoud nam de bal op de volley, ik toucheerde ‘m nog met mijn heup en toen viel die binnen. Al met al lekker dat je vroeg op 1-0 voor komt en niet onbelangrijk, we domineerden vervolgens de hele wedstrijd. Niet groots gespeeld, maar wel gehele controle!”

Mahmoud Jaafil over de 1-0: “Die 1-0 kwam uit een aanval van links; voorzet van Tom Brummelhuis die ik alla van Basten in de verre hoek plofte. Volgens mij toucheerde Barten de bal met z’n kont; maar dat weet ik niet meer zeker.”

2-0, Mahmoud weer belangrijk
WVV’34 gaf niets weg en wist in de 36e minuut de score te verdubbelen. De gelanceerde Gijs Pierik wist bij de tweede paal de inlopende Mahmoud Jaafil te bereiken. Mahmoud: “De bal op het middenveld goed veroverd; uitgespeeld via rechts met Gijs Pierik die de bal op maat voor wist te geven bij de 2e paal; die kon ik er makkelijk in schuiven.”

Na rust probeerde Reünie het wel maar al met al had keeper Tom Pierik beter zijn PlayStation mee kunnen nemen: Dan had hij nog wat te doen. Hij heeft in de 90 speelminuten één bal op goal gehad: Een vrije trap waarbij het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

3-0 Wouter Horstink

Na een uur spelen kwam Reünie met 10 man te staan na wild inkomen op kniehoogte bij Gijs Pierik. Niet dat dit nu gelijk veel ruimte opleverde, de tegenstander uit Borculo deed het prima met 10 man.

3-0, invaller scoort
Tot de 79e minuut waarop de wedstrijd in het slot ging na een snelle uitbraak waarbij er toch ruimte achter de laatste linie lag. Invaller Wouter Horstink was de doelpuntenmaker bij de 0-3:
“Een mooie snelle aanval over links waarbij Tom Brummelhuis een goede lage voorzet gaf die ik als een lepe spits met veel gevoel langs de keeper wipte. 3-0, wedstrijd in ’t slot!”

De tweede gele kaart van Machmoud Jaafil

Mahmoud niet belangrijk
‘Wedstrijd gespeeld, geen domme dingen meer doen en uitvoetballen’ leek het motto. Mahmoud Jaafil pakte echter nog zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en zo eindigde de wedstrijd toch nog met 10 tegen 10.

WVV’34 – Reunie 3-0

6′   1-0 Barten Tijhof
44′ 2-0 Mahmoud Jaafil
79′ 3-0 Wouter Horstink

Tom Pierik-Gijs Brummelhuis-Luuk Lentelink-Remi Leferink-Tom Brummelhuis-Barten Tijhof-Gijs Pierik (63 Gijs Pierik-Dani Morsink-Mahmoud Jaafil-Thomas Wegdam (87 Siebe Roorda) -Tom Grobben (74 Stan Aarnink)

Met al geel op zak....Het ging goed
De 3-0 van Wouter Horstink
Pupil van de week Sophie Konst