WVV’34 JO15-1 pakt de titel in de tweede klasse!

WVV’34 JO-15 is vandaag met een klinkende 5-1 overwinning bij sv Delden kampioen geworden! (Laat dit een goede generale zijn voor het eerste morgen) .
Op Steve  McClaren-achtige wijze werden de mannen kort voor tijd op scherp gezet met een prachtig filmpje in de kleedkamer.

ZIE DIT FOTOALBUM

De wedstrijd
Vandaag was de grote dag voor WVV’34 JO15-1. Voor de 2e keer dit seizoen konden zij zich kronen tot kampioen in de uitwedstrijd bij SV Delden. Al 2 keer eerder troffen zij elkaar, wat resulteerde in een 2-2 gelijkspel en 2-4 overwinning voor Delden. WVV’34 had genoeg aan 1 punt, dus de opgave was duidelijk.

Na een voortreffelijk ontbijt bij shirtsponsor Eetsalon Elf, gingen de jongens op pad naar SV Delden. Na een strakke warming up volgde een motivatie in de kleedkamer en de wedstrijd kon nu eindelijk echt beginnen.

Binnen 1 minuut stond WVV’34 al 1-0 achter wat zij snel te boven moesten komen. Dit lukte, de gelijkmaker viel snel en met een 1-2 voorsprong gingen ze rusten.

Tweede helft
Na rust overklaste WVV’34 JO15-1 door met 1-5 te winnen en daarmee kronen zij zich terecht tot kampioen!!

Vuurwerk, champagne, shirts en een schaal kwamen tevoorschijn en het werd één groot feest.

Doelpunten van Luuk ten Breteler (2x), Noah Vuurboom, Sven Tuinte en Nijs Workel.