WVV’34 morgen thuis tegen vv Oldenzaal

Slechts 1 punt is het verschil op de ranglijst en dus zijn de belangen morgen op sportpark het Rupertserve groot. Trainer William Krabbenborg: ”Op Avanti Wilskracht na hebben alle teams in de derde klasse A nog belangen in het resterende programma. Voor beide ploegen is winst een belangrijke stap richting handhaving. Gezien de heenwedstrijd liggen er morgen voor ons ook kansen. Na de gelijkmaker hadden we daar een dermate veldoverwicht dat we de wedstrijd in het slot hadden moeten gooien. Echter viel 10 minuten voor tijd uit een rebound de 2-1 voor Oldenzaal.”

Op twee geschorste spelers na is de groep compleet. Paul Semmekrot zit zijn laatste wedstrijd uit en Dirk Michorius moet na morgen nog 2 wedstrijden toekijken. Krabbenborg: ”De kracht is dat de selectie breder is geworden in vergelijking met het begin van het seizoen. Meer jongens zijn in staat gebleken aan te haken op dit niveau, denk maar aan een Rob Pierik en Wouter Roescher. Als je bijvoorbeeld die Rob de ballen er in ziet schieten op de training!”
 
Opmerkelijk 1: In de vorige wedstrijd: het wegsturen door de scheidsrechter van de assistent aan de zijlijn van WVV’34. Volgens de scheidsrechter zwaaide hij te vaak onterecht mijn zijn vlag, even zo vaak overigens werd hij genegeerd door scheidsrechter Bronkhorst uit Apeldoorn. Nadat de assistent- scheidsrechter voor de zoveelste keer in zijn hemd werd gezet en daarna de scheidsrechter duidelijk maakte dat hij “er ook nog stond”, gevolgd door een bepaalde gedachte welke hij had over de scheids  was het gedaan met zijn de Hengeveldse assistent.

Opmerkelijk 2: Zowel WVV’34 als vv Oldenzaal verloren onlangs met 1-0 van KOSC door een omstreden strafschop.

Oldenzaal speelde in de jaren '50 van de vorige eeuw enkele seizoenen betaald voetbal.De club heeft 440 leden, acht seniorenelftallen, waarvan één dameselftal, vier juniorenelftallen en vijf pupillenelftallen. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark "De Thij" aan de Bornsedijk te Oldenzaal, nabij het Hulsbeek. VV Oldenzaal kan beschikken over een hoofdveld, een kunstgrasveld, trainingsveld en een klein kunstgras pupillenveld.

Dirk met "de scheids"