WVV’34 naar FC Trias: nummer twee tegen nummer vijf

WVV’34 neemt het zondag in Winterswijk op tegen FC Trias, de fusieclub die in 2002 ontstond nadat Sportclub Kotten, VV Ratum en SV Fortuna Winterswijk samen besloten te gaan. Hoofdtrainer bij de heren uit de Achterhoek is William Krabbenborg, die zelf aan het roer stond bij WVV’34. Een weerzien met oud-bekenden dus. Van de huidige spelersgroep zijn er echter maar weinig die Krabbenborg meemaakten als trainer. Dat zijn enkel de routiniers Gijs Pierik en Tom Brummelhuis.

We vroegen doelman Tom Pierik naar het duel van zondag.

Zondag naar Winterswijk, wat verwacht je van de heren uit de Achterhoek? Tom: “Zondag wacht een lastige uitwedstrijd! Ik kan niet herinneren dat we daar vaak gewonnen hebben, maar we hebben alle vertrouwen in een goede afloop. Het 2e heeft afgelopen weekend al het perfecte voorbeeld gegeven, dus ik hoop dat een goed voorbeeld doet volgen.”

Hoe staat de selectie ervoor? Tom: “Nagenoeg iedereen is fit dus we kunnen op volle sterkte er tegenaan!“

Wat is het doel, MVV achterhalen of wordt dat moeilijk? Tom: “MVV laat week in week uit zien dat ze een erg sterk team zijn en wij moeten zorgen dat we de druk er vol op houden door iedere wedstrijd het maximale er uit te halen. En als ik kijk naar t niveau dat wij kunnen halen, dan heb ik zeker vertrouwen in onze ploeg! Op naar zondag!”

Het duel aan de Bataafseweg 2a in Winterswijk begint om 14.00 uur. Hieronder de stand: