WVV’34 neemt afscheid van de Höfte

De afgelopen maanden heeft WVV'34 laten weten dat de website van de club de enige nieuwsbron zal zijn voor alle leden van WVV'34. Er is een aantal keren een oproep geplaatst voor een opvolger van Margo ter Huurne die de kopij verzorgde voor het dorpsblad, maar daar is geen respons op gekomen. WVV'34 sluit zich dus aan bij de huidige moderne tijd in een unaniem besluit van hoofd- en jeugdbestuur en besloten te stoppen met publiceren in de Höfte.
Veel voetbalclubs communiceren al via de website. Veel teams hebben een eigen groepsaccount aangemaakt, waarmee leiders en trainers communiceren via Whatsapp of SMS. Geen opvolging en het vertrek van Margo uit Hengevelde is de reden dat de bijdrage van WVV'34 in deze Höfte zeer waarschijnlijk de laatste keer is. Margo ter Huurne: ”Mijn bijdrage als redacteur voor WVV'34 startte ruim 16 jaar geleden. Onder de bezielende leiding van Mackie (Hennie Wegdam) droeg ik mijn steentje bij aan het toenmalige voetbalboekje van WVV'34. Inmiddels bestaat de Höfte dit jaar al weer 12 jaar. Ik ben bij de oprichting van de Höfte geweest en heb ik al die tijd gezorgd voor het plaatsen van het wedstrijdprogramma van WVV'34 en aanverwante artikelen. Ik heb het met zeer veel plezier gedaan en wist dat het veel gelezen werd. Er gaan wel geluiden rond dat men WVV'34 zal missen in de Höfte, maar uiteindelijk zal blijken dat de website en andere manieren van communicatie ook prima zal werken.

Ik wil langs deze weg alle mensen bedanken die op welke manier dan ook hun bijdrage geleverd hebben, aan al die jaren voetbalboekje WVV'34 en de Höfte, alsmede het bestuur van de Höfte en last but not least Leo Vreman. De samenwerking met Leo Vreman is, mede dankzij zijn efficiency, altijd zeer goed geweest. Dit jaar zullen we samen het bewaarboekje van WVV'34 nog in elkaar zetten en dan zit mijn taak als redacteur erop.”